Любимото синьо празнува своя ден (галерия)
Източник Йоанна Русева

Любимото синьо празнува своя ден (галерия)

Харесай и сподели

Красивото Черно море губи своя чар, защото има здравословни проблеми. Те са свързани с опазването на екологичната чистота, с неправомерното застрояване, замърсяването и твърде големия улов на риба. За да излекуват морето, още преди 25 години шест държави – България, Турция, Грузия, Румъния, Русия и Украйна подписват Конвенция за опазване на Черно море от замърсяване. През 1996 г. е изписана специална рецепта за бързо оздравяване (Стратегически план за действие за възстановяване и опазване на Черно море). Но това не е достатъчно, защото морето все още страда, а скоро болестта му може да има необратими последици. 

Днес любимото ни синьо празнува своя Международен ден. Тук сме запечатали неговите най-добри моменти, надяваме се да не останат само на фотографската лента и в спомените ни…

Фото(графи): Йоанна Русева; Бети Маринова; Радослава Венциславова

 

...

Picture 1 of 12

Харесай и сподели

За автора

Цветоглед

Шестте мислещи шапки е метод, който изгражда аналогии между определен тип мислене и даден цвят шапка. Създателят на метода е Едуард де Боно. Ние от Цветоглед прилагаме този метод при писането на нашите текстове, за да ви представим дадената тема максимално цветно.

Свързани публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *